Google+
 

 

Cine suntem
Suntem o echipa tanara si dinamica ce activeaza pe piata informatica din 2005, timp in care portofoliul noastru a crescut constant. Acest fapt ne-a permis acumularea unei vaste experiente in domeniu si adaptarea permanenta a solutiilor noastre la nevoile clientilor nostrii.

Ce oferim
Modalitati eficiente de exploatare a informatiei. Va oferim aplicatii informatice de natura economica, la cheie sau executate la comanda. De asemenea asiguram clientilor nostri asistenta software si hardware (diagnosticare, intretinere si reparare echipamente, retelistica etc.) necesara bunei functionari a sistemului informatic pe care il detin.

De ce produsele SmartSoftware
 • Pentru stabilitate
  Stim ca cea mai simpla eroare iti poate compromite munca si de aceea programul nostru a fost realizat folosind o platforma de maxima actualitate (VB NET) si beneficiaza de un server de baze de date recunoscut pentru stabilitate si viteza (My Sql).În acelasi timp, avem sprijinul unei intregi echipe de experti contabili, membrii ai CECCAR, si de juristi cat si experienta conferita de un portofoliu complex de clienti.

 • Pentru siguranta
  Accesul la date, la posibilitatile de operare, modificare, stergere, vizualizare, poate fi restrictionat, in functie de drepturile oferite fiecarui utilizator, chiar si in cadrul aceleiasi societati. Pentru evitarea pierderii accidentale a informatiilor se pot face replici ale datelor, in timp real, automat, pe un alt calculator al dumneavoastra sau pe serverul nostru, la cerere.

 • Pentru conectivitate
  Lucrul pe un numar nelimitat de statii: pentru ca aveti nevoie de informatie repede si bine, folosind programele noastre ce permit utilizarea multiuser puteti gestiona efortul echipei dumneavoastra pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Lucrul la distanta prin intermediul internetului: va puteti conecta, de oriunde aveti acces la internet si aplicatia noastra instalata, la datele dumneavoastra de la birou.

 • Cateva cuvinte despre platforma de lucru...
  Numar nelimitat de societati si de utilizatori - Aplicatiile noastre nu au nici un fel de limitare in ceea ce priveste numarul de societati carora le tineti evidenta. Puteti de asemenea sa va definiti oricati utilizatori pentru fiecare societate in parte. Drepturile de acces si modificare a informatiilor sunt configurabile la nivel de utilizator. Portabilitatea raportarilor - Toate rapoartele obtinute cu ajutorul aplicatiilor noastre pot fi exportate in format PDF sau XLS. Fiecare modul poate functiona atat independent cat si ca un ansamblu.