Testeaza 10 de zile gratuit
SUPPORTUtilizare POS Litoral - Restaurant

Este o aplicatie dedicata restaurantelor, cafenelelor, barurilor.

Contine 3 module functionale: front office, back office si portalul informativ. Este compatibila cu aplicatia SmartConta, oferind astfel posibilitatea efectuarii contabilitatii primare, urmarirea consumurilor in baza retetarelor, intocmirea fise de magazie, stocuri, etc.

Modulul BackOffice permite configurarea utilizatorilor, configurarea locatiilor si meselor, precum si definirea categoriilor de produse si stabilirea preturilor. Puteti tot de aici sa va definiti diverse promotii (gen happy Hour) sau sa va formati un club de membrii carora pe baza cardurilor de membru sa le acordati reduceri pentru fidelizare.

In FrontOffice se face operarea efectiva ce permite incarcarea comenzilor pe mese, transmiterea acestora catre punctele de realizare (bucatarie, bar) si emiterea notei de plata si a bonului fiscal.

Portalul SmartPos va permite vizualizarea in timp real a vanzarilor efectuate si repartitia acestora pe ospatari si ore pentru o cat mai buna distributie a acestora in cadrul turelor.

Pentru mai multe informatii despre acest produs cat si pentru a testa gratuit aplicatia pentru 10 de zile apasati butonul din stanga.


Logarea in portalul SmartPOS se face de aici